Opleiding verkeersregelaar in heel Nederland


Veneberg heeft al meer dan 7 jaar ervaring in het geven van de beroeps-opleiding verkeersregelaar. Veneberg staat bekend om zijn goede opleidingsnaam in de markt van verkeerregelen. De opleidingen worden verzorgt door professionals. Veneberg staat aan kop met een slagingspercentage van 99% Nederland. Door heel Nederland verzorgen wij voor u de opleiding #verkeersregelaar. Veneberg geeft op een unieke wijze zijn lessen! De beste keus voor de opleiding verkeersregelaar vind u bij Veneberg. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wilt u weten wat Veneberg voor u kan betekenen? Lees meer

 

 

Let op deze week worden nieuwe opleidingsdatums gepland.


Opleiding verkeersregelaar particulier 

Veneberg staat bekend op de opleiding verkeersregelaar. U kunt zich individueel inschrijven! U kunt dan uw opleiding volgen in een samengestelde groep. Deze samengestelde groepen ofwel open inschrijvingen staan vermeld op onze site. U kunt zich aanmelden door ons een email te sturen. Onze opleidingen worden door heel Nederland verzorgd. Een goede opleiding is belangrijk voor u als verkeersregelaar. Er komt namelijk een hoop op u af op de openbare weg. Als u goed voorbereid de weg op gaat kiest u natuurlijk voor uw opleiding bij Veneberg Lees meer Wilt u zich aanmelden voor een individuele groep. 

 

 


Verkeersregelaars inhuren door heel Nederland

Door de jarenlange ervaring van OWeVe in de verkeersregeltechniek heeft Veneberg inmiddels een professioneel team van verkeersregelaars. Zoals u weet heeft ons opleidingsinstituut een naam hoog te houden. Dat betekent dat onze verkeersregelaars voldoen aan alle kwalificatienormen die gesteld zijn. Uiteraard kunt u onze verkeersregelaars inhuren. Onze verkeersregelaars kunt u inzetten op grote evenementen maar ook op de infratechniek (werk in uitvoering). De infratechniek vraagt meer dan alleen een aanwijzing van de verkeersregelaar. Onze specialisten zijn getraind in:

  • Vca
  • Landelijke verkeersregelaar

 

Veneberg en OWeVe zetten in op communicatie, doorstroming van het verkeer en veiligheid. De actieve communicatie speelt daar een grote rol bij. Met name naar de zwakkere doelgroep als fietsers en voetgangers in het verkeer. Om grote infra projecten goed te begeleiden, is duidelijke communicatie nodig van de verkeersregelaars naar alle weggebruikers, opdrachtgever, Rijkswaterstaat, wegbeheerders van gemeenten, en provinciale wegbeheerders.


Vacatures bij  verkeersregelaars Veneberg solliciteer.

Bent u de heer of dame die een duizendpoot is en van nature een gemakkelijke omgang heeft met mensen die u niet kent. Wij zijn opzoek naar de mensen die graag willen werken! No
nonsens mentaliteit. Wil jij bij het team van Veneberg horen. Solliciteer dan direct! Wij zijn een professionele organisatie waarin doorgroei mogelijkheden aanwezig zijn. Wilt u in contact komen met een medewerker werving en selectie klik dan op de volgende link Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil jij op avontuur op het wegennetwerk van Nederland. Dan ben je bij ons aan het goede adres.

 

Verkeersregelaars Veneberg "de sterkste van Nederland"